Moderator
Nick: Stun
Imie: Krzysztof
Ile poswiecasz czasu na Soldata dziennie: Różnie, nie jestem w stanie powiedzieć dokładniej.
Ile grasz w DB: 2,5 miecha - 3 czy coś przy tym, przez te wakacje straciłem poczucie czasu
GG: 13027379 ale narazie komp mi nie działa więc nie będzie ze mną kontaktu przez gg, grać i pisać na forum mogę od brata.
Generalnie zgłosiłem się żeby pomóc trochę Naimadowi, bo odniosłem wrażenie że się przydam ;]
Nowy użytkownik
jestem za... chociaz troche sie o tobie nasłyszałem!
Nowy użytkownik
.... jezeli byscie nei przyjeli stuna jestescie jebnieci bo stunjest dobrym graczem nei ejst zlym troche denerwuje ale on taki jest zawsze z nim wygralem 10:9 ale mialem ciezko slizmy lep w lep jak dlamnie jest godny a od teraz pomoge Naimadowi bo widze ze zrobil pewne błedy w klanie
Moderator
Tonix, za to ja o Tobie nic nie wiem. A jeśli Naimad wziął Cię na vcl to musisz trochę potrafić, więc tym bardziej dziwne że Cie nie znam. Miałeś jakieś inne nicki wcześniej?
Nowy użytkownik
stun spoko on jezeli ze mna dostanie niezle baty i jezeli naimad sie zgodzi nie bedzie vcl stanlej ma 100% ze nie bedzie vcl vcl bedzie stun bo LM to jest moj klan i aby go raktywowac musialem pozwloic namadowi a gdbym wrocil to bym byl tak jagby liderem ale liderem nie chce byc a jezeli rks dalej gowno sie bedzie dziac to odejde bo juz 10 dzien i nikt nie dolaczyl
Moderator
Co jak co ale jeśli wrócisz myślę że Naimad dalej powinen byc liderem. Tyle z mojej strony.
Nowy użytkownik
ja myślę że tylko formalność czy będziesz w klanie Mogę cię testnąć :> jeżeli teraz jesteś na forum daj znać = ustalimy gdzie i kiedy! ;]
Administrator
Hmmm laska moze jeszcze wyjdzie na to ze zabierzesz ten klan tak??Ja tak to rozumie...
Administrator
Stun wiem jak grasz wiec obejdzie sie bez testa ;P
Moderator
No ok, jak coś mogę testy robić ;]
Administrator
lol to ja gram 3 lata w db